Badkamer betegelen

Voor het betegelen van badkamers is Tegelzetter-Service het juiste adres. Van het eerste contact tot de laatste tegel, wij zorgen voor klanttevredenheid.

OFFERTE AANVRAGEN 06 8169 0368
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Specialist in badkamer betegelen
  • Een vast aanspreekpunt
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Tegelzetter Service uw partner bij het betegelen van badkamers

Het betegelen van een badkamer is een uitdagende taak. Het vereist vakmanschap en een flinke dosis ervaring, vooral wanneer je grotere tegels wilt plaatsen. In een badkamer valt het meteen op als een wand of vloer niet perfect recht is. En bij het leggen van grote tegels kunnen het gewicht en de afmetingen voor extra moeilijkheden zorgen.

Daarom is het verstandig om deze klus toe te vertrouwen aan ervaren tegelzetters, zoals de vakmensen bij Tegelzetter-Service. Onze professionals begrijpen de fijne kneepjes van het vak en kunnen je de gemoedsrust bieden dat het werk niet alleen goed wordt uitgevoerd, maar dat je ook garantie krijgt op zowel het materiaal als de plaatsing.

Kostenoverzicht

De prijs voor het betegelen van je badkamer kan aanzienlijk variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de keuze van het materiaal, de arbeidskosten van de tegelzetter en de afmetingen van de te betegelen ruimte. Hieronder vind je een overzicht van kosten die je kunt verwachten, allemaal inclusief btw:

Tegelzetter kosten badkamer Gemiddelde prijs
Muurtegels badkamer €10 – €75 per m2
Vloertegels badkamer €15 – €150 per m2
Andere materialen €5 – €20 per m2
Uurloon tegelzetter €25 – €55
Tegelzetter per vierkante meter €25 – €40
Gemiddelde prijs per vierkante meter badkamer betegelen €40 – €210

Het is belangrijk om te begrijpen dat je de kosten voor het betegelen van je badkamer kunt aanpassen aan je budget en voorkeuren. Het is verstandig om offertes aan te vragen bij verschillende tegelzetters en materialen te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Zo kun je een weloverwogen keuze maken die zowel binnen je financiële mogelijkheden valt als aan je esthetische eisen voldoet.

Ontvang vandaag nog een offerte!


Waarom zou je kiezen voor het laten betegelen door Tegelzetter-Service?

Het betegelen van een badkamer is een omvangrijke taak. Wanneer je deze klus toevertrouwt aan Tegelzetter-Service, kun je erop vertrouwen dat de werkzaamheden niet alleen uiterst nauwkeurig worden uitgevoerd, maar ook in een rap tempo. Hoe sneller de klus geklaard is, des te eerder kun je weer gebruikmaken van je vernieuwde badkamer. Naast snelheid zijn er nog andere voordelen verbonden aan het uitbesteden van het betegelen van je badkamer aan Tegelzetter-Service:

  1. Professionele Voorbereiding: Het betegelen van een badkamer vergt zorgvuldige voorbereiding. Wij werken samen met jou om deze voorbereiding in detail te plannen.

  2. Deskundig Advies: Bij ons krijg je geheel vrijblijvend advies bij jou thuis. Onze experts staan paraat om je te begeleiden in het maken van de juiste keuzes.

  3. Volledig Uitgeruste Vakmensen: Onze vakmensen beschikken over alle benodigde gereedschappen om de klus te klaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontbreken van essentiële hulpmiddelen.

  4. Efficiënte en Nauwkeurige Plaatsing: Wij zorgen voor een correcte en snelle plaatsing van de tegels, wat resulteert in een prachtig eindresultaat.

  5. Schoonmaakservice: Na voltooiing van het project nemen wij de verantwoordelijkheid voor het opruimen van al het bouwafval. Je badkamer zal er netjes en schoon uitzien.

  6. Landelijke Dekking: We bieden onze diensten door heel Nederland aan, dus waar je ook woont, we zijn er om je te helpen bij je badkamerrenovatie.

Kortom, het laten betegelen van je badkamer door Tegelzetter-Service betekent niet alleen vakmanschap en snelheid, maar ook gemak en zorgeloosheid tijdens het hele proces.

Wat zeggen onze klanten

Prachtige badkamer

Zeer professionele tegelzetters, efficiënt en nauwkeurig. Onze badkamer is een juweeltje geworden.

Familie Veenstra uit Utrecht

Vloer laten betegelen

Professioneel en betrouwbaar bedrijf. Onze vloer ziet er prachtig uit, bedankt Tegelzetter-Service.nl.

Johan uit Amsterdam

Zeer tevreden

Betrouwbare en vriendelijke tegelzetters. Onze badkamer ziet er fantastisch uit, we zijn zeer tevreden.

Patricia uit Kortenhoef

Keukenwand laten betegelen

Geweldige communicatie, eerlijke prijzen en hoogwaardig vakmanschap. Ze hebben onze keukenwand perfect betegeld.

Susanne uit Haarlem

Badkamer opnieuw betegelen

Geweldige service van begin tot eind. Ze hebben onze badkamer perfect betegeld, we zijn erg blij.

Joost uit Almere

Geweldige service

Zeer tevreden met hun werk! Onze badkamer is mooi betegeld, precies zoals we wilden.

Vincent uit Bussum

Kom met ons in contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw tegelproject tot leven kunnen brengen. 

OFFERTE AANVRAGEN 06 8169 0368

Geheel vrijblijvend en kosteloos