Keuken betegelen

Voor het betegelen van de keuken is Tegelzetter-Service het juiste adres. Van het eerste contact tot de laatste tegel, wij zorgen voor klanttevredenheid.

OFFERTE AANVRAGEN 06 8169 0368
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Specialist in keuken betegelen
  • Een vast aanspreekpunt
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Keuken laten betegelen door Tegelzetter-Service

Tegels zijn essentieel in de keuken, omdat er regelmatig water, olie en andere voedselresten op kunnen spatten. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en waterbestendig, waardoor je de muren of vloer niet permanent beschadigt. Met een eenvoudig sopje en een doekje kun je ze moeiteloos afvegen, waardoor ze er weer als nieuw uitzien.

Toch is het soms nodig om tegels te vervangen. Slijtage treedt niet snel op omdat ze duurzaam zijn, maar soms kunnen ouderdom en broosheid leiden tot beschadigingen. Bovendien volgen tegels trends, en oude tegels kunnen je keuken een verouderde uitstraling geven. Hieronder vind je een overzicht van de kosten voor het leggen van tegels, evenals de factoren die de prijs beïnvloeden. Ook worden enkele tips besproken om de kosten te verlagen.

Kostenoverzicht keuken betegelen

Kosten omschrijving Gemiddelde kosten
Arbeidskosten €30 – €35 per m2
Natuursteen tegels €30 – €80 per m2
Keramische tegels €16 – 60 per m2
Materiaal €10 – €15 per m2
Voorrijkosten 3 tot 5 cent per kilometer
Uitbreken oude tegels €30 tot €40 per uur

Hoe wordt de prijs bepaald? De prijs van keukentegels wordt beïnvloed door verschillende keuzes die jij maakt tijdens de aankoop. Laten we deze keuzes eens nader bekijken:

Materiaalkeuze: Bij het betegelen van je keuken kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals keramiek, porselein, glas, natuursteen en meer. Overweeg de duurzaamheid, onderhoudsbehoeften en esthetiek bij het kiezen van het juiste materiaal.

Patronen en Lay-out: De keuze van het tegelpatroon en de lay-out kan de uitstraling van je keuken aanzienlijk beïnvloeden. Houd rekening met zaken als grootte, kleur en textuur om het gewenste effect te bereiken.

Installatie: Hoewel sommige handige doe-het-zelvers zelf tegels kunnen installeren, kan het inhuren van een professionele tegelzetter zorgen voor een vlekkeloze afwerking en tijdsbesparing.

Ontvang vandaag nog een offerte!

 


Waarom zou je kiezen voor het laten betegelen door Tegelzetter-Service?

Het betegelen van een keuken is een aanzienlijke klus. Als je besluit deze taak toe te vertrouwen aan Tegelzetter-Service, kun je rekenen op precisie en snelheid. Hoe sneller de klus is voltooid, hoe eerder je kunt genieten van je vernieuwde keuken. Naast efficiëntie bieden wij nog andere voordelen wanneer je ervoor kiest om het betegelen van je keuken aan Tegelzetter-Service over te laten:

Grondige Voorbereiding: Het betegelen van een keuken vereist een gedegen voorbereiding, en we werken nauw samen met jou om elk detail van deze voorbereiding te plannen.

Deskundig Advies: Bij ons kun je rekenen op deskundig en vrijblijvend advies, rechtstreeks bij jou thuis. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Vakmensen met Complete Uitrusting: Onze vakmensen zijn volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen om de klus te klaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontbreken van essentiële hulpmiddelen.

Efficiënte en Nauwkeurige Plaatsing: Wij garanderen een correcte en snelle plaatsing van de tegels, wat resulteert in een prachtig eindresultaat.

Schoonmaakservice: Na voltooiing van het project nemen wij de verantwoordelijkheid voor het opruimen van al het bouwafval. Je keuken zal er netjes en schoon uitzien.

Dekking in heel Nederland: Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland, dus waar je ook woont, we zijn er om je te ondersteunen bij je keukenverbouwing.

Kortom, het laten betegelen van je keuken door Tegelzetter-Service betekent niet alleen vakmanschap en snelheid, maar ook gemak en gemoedsrust gedurende het gehele proces. Het betegelen van je keuken is niet alleen praktisch, maar ook een kans om je keuken om te toveren tot een stijlvolle en duurzame ruimte. Met de juiste materiaal- en ontwerpkeuzes kun je een keuken creëren die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Overweeg het betegelen van je keuken als een investering in zowel de waarde als het comfort van je huis.

Wat zeggen onze klanten

Prachtige badkamer

Zeer professionele tegelzetters, efficiënt en nauwkeurig. Onze badkamer is een juweeltje geworden.

Familie Veenstra uit Utrecht

Vloer laten betegelen

Professioneel en betrouwbaar bedrijf. Onze vloer ziet er prachtig uit, bedankt Tegelzetter-Service.nl.

Johan uit Amsterdam

Zeer tevreden

Betrouwbare en vriendelijke tegelzetters. Onze badkamer ziet er fantastisch uit, we zijn zeer tevreden.

Patricia uit Kortenhoef

Keukenwand laten betegelen

Geweldige communicatie, eerlijke prijzen en hoogwaardig vakmanschap. Ze hebben onze keukenwand perfect betegeld.

Susanne uit Haarlem

Badkamer opnieuw betegelen

Geweldige service van begin tot eind. Ze hebben onze badkamer perfect betegeld, we zijn erg blij.

Joost uit Almere

Geweldige service

Zeer tevreden met hun werk! Onze badkamer is mooi betegeld, precies zoals we wilden.

Vincent uit Bussum

Kom met ons in contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw tegelproject tot leven kunnen brengen. 

OFFERTE AANVRAGEN 06 8169 0368

Geheel vrijblijvend en kosteloos