Toilet betegelen

Voor het betegelen van een toilet is Tegelzetter-Service het juiste adres. Van het eerste contact tot de laatste tegel, wij zorgen voor klanttevredenheid.

OFFERTE AANVRAGEN 06 8169 0368
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Specialist in toilet betegelen
 • Een vast aanspreekpunt
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Toilet laten betegelen door Tegelzetter-Service

Het betegelen van een toilet kan een uitdagende taak zijn, vooral omdat je moet werken in een beperkte ruimte waar eventuele onregelmatigheden meteen opvallen. Het is essentieel dat de tegels op de muren en vloer perfect op elkaar aansluiten, en dat de voegen gelijkmatig zijn.

Gezien de beperkte ruimte is het een van de redenen waarom de tegelzetters van Tegelzetter-Service de ruimte eerst nauwkeurig opmeten. Hierdoor krijgt de tegelzetter niet alleen inzicht in de beste plaatsing om gelijkmatige voegen te garanderen, maar kan hij ook de exacte hoeveelheid benodigde tegels berekenen. Dit voorkomt verspilling door te veel of te weinig tegels te bestellen.

Bij Tegelzetter-Service begrijpen we het belang van precisie en vakmanschap, zelfs in de kleinste ruimtes zoals een toilet. Onze ervaren tegelzetters zorgen ervoor dat je toilet betegeld wordt met de hoogste mate van zorg en aandacht voor detail, waardoor je een prachtig eindresultaat krijgt waar je trots op kunt zijn.

Kostenoverzicht toilet betegelen

Kosten omschrijving Gemiddelde kosten
Arbeidskosten €30 – €35 per m2
Natuursteen tegels €30 – €80 per m2
Keramische tegels €16 – 60 per m2
Materiaal €10 – €15 per m2
Voorrijkosten 3 tot 5 cent per kilometer
Uitbreken oude tegels €30 tot €40 per uur

De prijs die een vakman in rekening brengt voor het leggen van tegels is afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen geldt: hoe eenvoudiger, sneller en minder arbeidsintensief de klus, hoe lager de kosten zullen zijn. Het is verstandig om, zodra je hebt besloten wie de tegels gaat leggen, een duidelijke prijsafspraak te maken. Dit kan op basis van vierkante meters of voor het gehele project, zodat je precies weet wat de totale kosten zullen zijn en je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Hier zijn de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de prijs:

 1. Het Type Tegel: De keuze voor het type tegel speelt een grote rol in de kosten. Bijvoorbeeld, het leggen van keramische tegels is doorgaans goedkoper dan het plaatsen van natuurstenen tegels. Dit komt doordat natuurstenen tegels zwaarder zijn en meer breekbaar, wat extra voorzichtigheid en vaardigheid vereist tijdens het leggen.

 2. Tegelformaat: Grotere tegels vereisen meer werk en vakmanschap, wat doorgaans leidt tot hogere arbeidskosten. Ze zijn moeilijker te hanteren vanwege hun gewicht en kunnen ook lastiger te plaatsen zijn in kleine ruimtes.

 3. Patroon en Legwijze: Als je specifieke patronen of legwijzen wilt, zoals visgraat, mozaïek of diagonaal, kunnen de arbeidskosten stijgen. Deze complexere legmethoden vereisen meer ervaring en precisie, wat resulteert in een hogere prijs.

Het is altijd raadzaam om vooraf duidelijk te communiceren met de tegelzetter over je verwachtingen en specificaties, zodat je een nauwkeurige prijsopgave kunt ontvangen voor je tegelproject. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je met vertrouwen beginnen aan je tegelwerk.

Ontvang vandaag nog een offerte!

 


Waarom zou je kiezen voor het laten betegelen door Tegelzetter-Service?

Het betegelen van een toilet is een omvangrijke taak. Wanneer je deze klus toevertrouwt aan Tegelzetter-Service, kun je erop rekenen dat de werkzaamheden niet alleen met grote precisie worden uitgevoerd, maar ook in een snel tempo. Hoe sneller de klus geklaard is, hoe eerder je kunt genieten van je vernieuwde toilet. Naast efficiëntie zijn er nog andere voordelen verbonden aan het uitbesteden van het betegelen van je toilet aan Tegelzetter-Service:

 1. Deskundige Voorbereiding: Het betegelen van een toilet vereist zorgvuldige voorbereiding, en wij werken nauw samen met jou om deze voorbereiding tot in detail te plannen.
 2. Professioneel Advies: Bij ons kun je rekenen op vrijblijvend deskundig advies, rechtstreeks bij jou thuis. Onze experts staan paraat om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.
 3. Vakmensen met Complete Uitrusting: Onze vakmensen zijn volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen om de klus te klaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontbreken van essentiële hulpmiddelen.
 4. Efficiënte en Precieze Plaatsing: Wij garanderen een correcte en snelle plaatsing van de tegels, wat resulteert in een prachtig eindresultaat.
 5. Schoonmaakservice: Na de voltooiing van het project nemen wij de verantwoordelijkheid voor het opruimen van al het bouwafval. Je toilet zal er netjes en schoon uitzien.
 6. Dekking in heel Nederland: Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland, dus waar je ook woont, we zijn er om je te assisteren bij je toilet verbouwing.

Kortom, het laten betegelen van je toilet door Tegelzetter-Service betekent niet alleen vakmanschap en snelheid, maar ook gemak en gemoedsrust gedurende het gehele proces.”

Wat zeggen onze klanten

Prachtige badkamer

Zeer professionele tegelzetters, efficiënt en nauwkeurig. Onze badkamer is een juweeltje geworden.

Familie Veenstra uit Utrecht

Vloer laten betegelen

Professioneel en betrouwbaar bedrijf. Onze vloer ziet er prachtig uit, bedankt Tegelzetter-Service.nl.

Johan uit Amsterdam

Zeer tevreden

Betrouwbare en vriendelijke tegelzetters. Onze badkamer ziet er fantastisch uit, we zijn zeer tevreden.

Patricia uit Kortenhoef

Keukenwand laten betegelen

Geweldige communicatie, eerlijke prijzen en hoogwaardig vakmanschap. Ze hebben onze keukenwand perfect betegeld.

Susanne uit Haarlem

Badkamer opnieuw betegelen

Geweldige service van begin tot eind. Ze hebben onze badkamer perfect betegeld, we zijn erg blij.

Joost uit Almere

Geweldige service

Zeer tevreden met hun werk! Onze badkamer is mooi betegeld, precies zoals we wilden.

Vincent uit Bussum

Kom met ons in contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw tegelproject tot leven kunnen brengen. 

OFFERTE AANVRAGEN 06 8169 0368

Geheel vrijblijvend en kosteloos