Vloer betegelen

Voor het betegelen van vloeren is Tegelzetter-Service het juiste adres. Van het eerste contact tot de laatste tegel, wij zorgen voor klanttevredenheid.

OFFERTE AANVRAGEN 06 8169 0368
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Specialist in vloer betegelen
  • Een vast aanspreekpunt
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Vloer laten betegelen door Tegelzetter-Service

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor tegelvloeren, vooral in de badkamer en keuken, en dit heeft goede redenen. Tegels bieden diverse voordelen, waaronder hun eenvoudige reiniging en weerstand tegen vlekken. Bovendien kunnen ze dienen als een uitstekende basis voor vloerverwarming, waardoor je in de winter comfortabel warm blijft, terwijl tegels in de zomer aangenaam koel aanvoelen. Daarnaast zijn tegels ook nog eens zeer duurzaam en bestand tegen slijtage.

De keuzemogelijkheden in tegels zijn overweldigend. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen kleine mozaïektegels en grotere plavuizen. Als je een kleine ruimte met grote vloertegels betegelt, kan dit de illusie van ruimtelijkheid creëren. Bovendien heb je een ruime selectie aan materialen om uit te kiezen, zoals keramiek, glas, of natuursteen. Als je overweegt je vloer te betegelen, staan de experts van Tegelzetter-Service tot je beschikking voor advies. We komen graag langs voor een kennismaking en om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken

Kostenoverzicht vloer betegelen

Omschrijving Wat is de prijs per vierkante meter bij benadering
Keramische vloertegels Tussen 8 en 81 euro
Natuurstenen vloertegels Tussen 25 en 150 euro
Kosten tegelzetter Tussen 25 en 45 euro
Lijm- en voegmiddel Tussen 8 en 20 euro

Hoe wordt de prijs van vloertegels bepaald? De prijs van vloertegels wordt beïnvloed door verschillende keuzes die jij maakt tijdens de aankoop. Laten we deze keuzes eens nader bekijken:

Keuze 1: Tegelsoort De eerste keuze betreft het type tegels dat je selecteert. Keramische tegels bieden een brede variëteit aan opties. Je kunt kiezen voor tegels in modieuze kleuren, die je huis een frisse en moderne uitstraling geven. Deze tegels worden in grote hoeveelheden geproduceerd en zijn over het algemeen betaalbaar. Als je daarentegen een natuurlijke uitstraling verkiest, kun je keramische vloertegels met een houtprint of houtstructuur overwegen. Deze tegels hebben afmetingen die lijken op parketstroken en zijn eenvoudig te leggen, terwijl ze je huis een natuurlijke uitstraling geven.

Keuze 2: Natuursteen Optie twee betreft natuursteen vloertegels, die een waardevolle toevoeging aan je huis kunnen zijn. Ze zijn meestal wat duurder en kunnen extra behandelingen, zoals impregneren, vereisen om ervoor te zorgen dat vuil en stof niet in het steen trekken. Dit verlengt de levensduur van je vloer. Het impregneren kan echter extra kosten met zich meebrengen en is optioneel maar aanbevolen.

Keuze 3: Vloerverwarming Overweeg je vloerverwarming? Een tegelvloer ziet er prachtig uit, maar kan koel aanvoelen. Als je de hele vloer moet vervangen, is vloerverwarming een optie om te overwegen. Hiermee kun je altijd genieten van warme voeten in huis. Bovendien heb je geen andere verwarming nodig in de kamer waar vloerverwarming is geïnstalleerd

Ontvang vandaag nog een offerte!

 


Waarom zou je kiezen voor het laten betegelen door Tegelzetter-Service?

Het betegelen van een vloer is een aanzienlijke taak. Wanneer je besluit deze klus toe te vertrouwen aan Tegelzetter-Service, kun je rekenen op zowel precisie als snelheid. Hoe sneller de klus geklaard is, des te eerder kun je genieten van je vernieuwde vloer. Naast efficiëntie bieden wij nog andere voordelen voor het uitbesteden van het betegelen van je vloer aan Tegelzetter-Service:

  1. Gedegen Voorbereiding: Het betegelen van een vloer vergt grondige voorbereiding, en we werken nauw samen met jou om elk detail van deze voorbereiding te plannen.
  2. Professioneel Advies: Bij ons kun je rekenen op deskundig en vrijblijvend advies, direct bij jou thuis. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.
  3. Vakmensen met Volledige Uitrusting: Onze vakmensen zijn uitgerust met alle benodigde gereedschappen om de klus te klaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontbreken van essentiële hulpmiddelen.
  4. Efficiënte en Precieze Plaatsing: Wij staan garant voor een correcte en snelle plaatsing van de tegels, wat resulteert in een prachtig eindresultaat.
  5. Schoonmaakservice: Na voltooiing van het project nemen wij de verantwoordelijkheid voor het opruimen van al het bouwafval. Je vloer zal er netjes en schoon uitzien.
  6. Landelijke Dekking: Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland, dus waar je ook woont, we zijn er om je te ondersteunen bij je vloer verbouwing.

Kortom, het laten betegelen van je vloer door Tegelzetter-Service betekent niet alleen vakmanschap en snelheid, maar ook gemak en gemoedsrust gedurende het gehele proces.

Wat zeggen onze klanten

Prachtige badkamer

Zeer professionele tegelzetters, efficiënt en nauwkeurig. Onze badkamer is een juweeltje geworden.

Familie Veenstra uit Utrecht

Vloer laten betegelen

Professioneel en betrouwbaar bedrijf. Onze vloer ziet er prachtig uit, bedankt Tegelzetter-Service.nl.

Johan uit Amsterdam

Zeer tevreden

Betrouwbare en vriendelijke tegelzetters. Onze badkamer ziet er fantastisch uit, we zijn zeer tevreden.

Patricia uit Kortenhoef

Keukenwand laten betegelen

Geweldige communicatie, eerlijke prijzen en hoogwaardig vakmanschap. Ze hebben onze keukenwand perfect betegeld.

Susanne uit Haarlem

Badkamer opnieuw betegelen

Geweldige service van begin tot eind. Ze hebben onze badkamer perfect betegeld, we zijn erg blij.

Joost uit Almere

Geweldige service

Zeer tevreden met hun werk! Onze badkamer is mooi betegeld, precies zoals we wilden.

Vincent uit Bussum

Kom met ons in contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw tegelproject tot leven kunnen brengen. 

OFFERTE AANVRAGEN 06 8169 0368

Geheel vrijblijvend en kosteloos